”Savskogsbor, Grodan Kling och hans vänner, tMesimetsän joululaulut2ycker verkligen om jultiden. Julvisorna ekar när djuren julstökar och planerar på en gemensam julfest. Men vad julpyntar Ullan Uggla om Runar Räv glömmer att hämta julgranen? Bränner Amalia Ankas julgröt i botten av kastrullen? Och varifrån har pepparkakshuset dykt upp? Har snögubben vaknat under natten och bakat det?”

Julvisor från Savskogen dockmusikal är den åttonde delen i vår Grodan Kling serie. Nu kastar vi gamla bekanta julvisor och Savskogens egna julvisor i samma gryta, tillägger en skvätt julens magi och så har vi här ett nytt juläventyr! Musikalen riktar sig till barn i daghem- och lågstadieåldern. Som temat har den vänskap, gemenskapkänsla och julens magi. I dockmusikalen får också publiken sjunga och leka med!

Vi hälsar Er hjärtligt välkomna till vår teater! Biljetterna kostar 5€ (dagispersonalen och dagvårdare kommer in gratis med barnen). Förhandsbokning rekommenderas för större grupper.  Man kan betala för föreställningen antingen kontant i dörren eller så kan vi också skriva en räkning om det är en större grupp. (OBS! Kom ihåg att ge oss faktureringsadressen).

Vi spelar våra november 2019 öppna föreställningar i Vasa i Kulturhuset Fanny (Kyrkoesplanaden 34):

Ons 20.11. kl 9:30
To 21.11. kl 18
Lö 23.11. kl 15

i Karleby i Karleby arbetarhus (Borgmästaregatan 28):Lö 16.11. kl 15
Må 18.11. kl 18
Du kan också beställa föreställningen.

Vi behöver en spelyta på ca 4×4 meter. Ljud- och ljusteknik tar vi själv med och för teknik behöver vi tillgång till vanligt strömuttag. Vi reserverar gärna 1,5 h för att bygga föreställningen och det tar under en timme att plocka bort. Max. antal publiken beror på utrymmet. Föreställningen kan också spelas ute med väderreservation.

 

Julvisor från Savskogen – videotrailer:

Bilder: Joni Tiala

suomeksi