Drar publiken med i sång och lek och skapar en härlig julstämning!

”Savskogsbor, Grodan Kling och hans vänner, tycker verkligen om jultiden. Julvisorna ekar när djuren julstökar och planerar en gemensam julfest. Men vad är det Ullan Uggla julpyntar om Runar Räv glömmer att hämta julgranen? Bränner Amalia Ankas julgröt i botten av kastrullen? Och varifrån har pepparkaksskogen dykt upp? Har snögubben vaknat under natten och bakat den?”

Julvisor från Savskogen dockmusikal är den åttonde delen i vår Grodan Kling serie. Nu kastar vi gamla bekanta julvisor och Savskogens egna julvisor i samma gryta, tillägger en skvätt julmagi och så har vi här ett nytt juläventyr! Musikalen riktar sig till barn i daghem- och lågstadieåldern. Temat är vänskap, gemenskapkänsla och julens magi. I dockmusikalen får publiken sjunga och leka med!

Berättare och dockor: Pia Leinonen

Musik: Joni Tiala

Speltid: 35 min.

Åldersrekommendation: 2-10år (eller 2-102!)

 

Vi hälsar Er hjärtligt välkomna till vår teater! Biljetterna kostar 5€ (dagispersonalen och dagvårdare kommer in gratis med barnen). Förhandsbokning rekommenderas för större grupper.  Man kan betala för föreställningen antingen kontant i dörren eller så kan vi också skriva en räkning om det är en större grupp. (OBS! Kom ihåg att ge oss faktureringsadressen).

Du kan också beställa föreställningen.

 

Vi behöver en spelyta på ca 4×4 meter. Ljud- och ljusteknik tar vi själv med och för teknik behöver vi tillgång till vanligt strömuttag. Vi reserverar gärna 1,5 h för att bygga föreställningen och det tar under en timme att plocka bort. Max. antal publiken beror på utrymmet. Föreställningen kan också spelas ute med väderreservation.

Ska Grodan Kling ha sitt äventyr i ditt evenemang? Ladda ner och printa AFFISCH som du får själv komplettera med relevanta uppgifter! (Affischen är i A4 – storlek men har tillräcklig hög resolution om ni vill printa den i A3 storlek.)

INSPIRATIONSMATERIALET FÖR PJÄSEN HITTAR DU HÄR!

Annons