Grodan Klings julGrodan Klings jul är höstens 2014 produktion och den femte delen i vår serie om Grodan Kling. Då får man se hur alla djuren i Savskogen har olika tankar och förväntningar om julen:

Alla har bråttom med sina viktiga förberedelser: Ullan Uggla vill baka de bästa pepparkakorna, Amalia Anka tycker att det är viktigast att få allt städat för julen och Runar Räv vill pynta julgranen mäktigare än någonsin. Men Grodan Kling har svårt att hitta julstämningen – han skulle ju hellre ha tid att göra roliga saker med sina vänner än att jobba dagarna runt med julförberedelser. Julen får en överraskande sväng när Kling träffar en kråka ute på dammens is – kråkan Krisse har nämligen träffat själva Jultomten och vet dessutom vem kan hjälpa Kling hitta sin julstämning igen: en tomtenisse som har specialiserat sig med att sprida julglädje. Där börjar nya vänskapen och operationen att rädda Savskogens jul!

Pjäsen är riktad för barn i daghem- och lågstadieålder. Pjäsen handlar om olikheter, förväntningar och hur lätt är det att glömma att det viktigaste med festiden är att njuta av den – inte stressa bort hela stämningen med för mycket förberedelser. 1_Sarah Bergkulla & Pia Leinonen & Joni Tiala ja Mesimetsän otukset

Regi – Sarah Bergkulla

Musik – Joni Tiala

Berättandet och dockor – Pia Leinonen

Tid ca 30 min                             

Föreställningen är till för barn i åldern 2 – 102 år!

 

 

Vi hälsar Er hjärtligt välkomna till vår teater! Biljetterna kostar 5€ per barn (dagispersonalen och dagvårdare kommer in gratis med barnen). Förhandsbokning rekommenderas för större grupper.  Man kan betala för föreställningen antingen kontant i dörren eller så kan vi också skriva en räkning om det är en större grupp. (OBS! Kom ihåg att ge oss faktureringsadressen).

 

Du kan också beställa föreställningen.

Vi behöver en spelyta på ca 4×4 meter. Ljud- och ljusteknik tar vi själv med och för teknik behöver vi tillgång till vanligt strömuttag. Vi reserverar gärna 1,5 h för att bygga föreställningen och det tar under en timme att plocka bort. Max. antal publiken beror på utrymmen men en vägledande gräns kan vara 120. Föreställningen kan också spelas ute med väderreservation.

Ska Grodan Kling ha sitt äventyr i ditt evenemang? Ladda ner och printa AFFISCH som du får själv komplettera med relevanta uppgifter! (Affischen är i A4 – storlek men har tillräcklig hög resolution om ni vill printa den i A3 storlek.)

Grodan Klings jul_juliste_A4

 

Vill du beställa Grodan Klings jul – föreställningen? Fråga mera!

Bilder: Joni Tiala

SUOMEKSI

Viikku Varis & Soiva Sammakko & Pia & Topi Tonttu  Soiva Sammakko & Pia & Viikku Varis Soiva Sammakko & Pia & Amalia Ankka Pia & Petula Pöllö Soiva Sammakko & Viikku Varis

Annons