”Det borde vara den tiden på året när Plaskdammens brevbärare Fridolf Fisk har fullt upp med att bära paket till Grodan Kling när Klings släktingar skickar sina födelsedagshälsningar – men varje morgon vaknar Kling bara för att hitta en tom postlåda – Kling börjar så småningom tro att alla har glömt hans födelsedag och tappar lusten att ha ett födelsedagskalas. Vem har en vinge med i spelet och vad gör en ung häxflicka i Amalia Ankas bykkorg?”

Grodan Klings födelsedag är vår teaters egen historia som fortsätter i den redan bekanta miljön, Plaskdammen och Savskogen. Barn och barnsinnade får igen träffa gamla vänner – Grodan Kling, Amalia Anka, Ullan Uggla och Runar Räv. Men vi får också träffa en ny karaktär och det leder, som det brukar göra, till ett större äventyr. I Den Klingande Grodans stil blir det levande musik och leksnuttar under hela föreställningen, där också publiken får aktivt delta i äventyret!1_Pia_Leinonen_&_Joni_Tiala_Photo-Joni_Tiala

Regi – Sarah Bergkulla

Musik – Joni Tiala

Berättandet och dockor – Pia Leinonen

Premiär Ons 21.11.2012

Tid ca 30 min                             

Föreställningen är till för barn i åldern 2 – 102 år!

Vi hälsar Er hjärtligt välkomna till vår teater! Biljetterna kostar 5€ per barn (dagispersonalen och dagvårdare kommer in gratis med barnen). Förhandsbokning rekommenderas för större grupper.  Man kan betala för föreställningen antingen kontant i dörren eller så kan vi också skriva en räkning om det är en större grupp. (OBS! Kom ihåg att ge oss faktureringsadressen).

Vi spelar våra öppna föreställningar i Vasa i vår nya lokal som finns i Kasern 13 (Västra Kaserntorget 8-10, 65100 Vasa). Kommer ni med bil så finns det gott om parkeringsplatser vid kaserntorget.

I Karleby spelar vi i stadsbibliotekets Hongell-sal, i adressen Storgatan 3, 67100 Karleby.

Du kan också beställa föreställningen.

Vi behöver en spelyta på ca 4×4 meter. Ljud- och ljusteknik tar vi själv med och för teknik behöver vi tillgång till vanligt strömuttag. Vi reserverar gärna 1,5 h för att bygga föreställningen och det tar under en timme att plocka bort. Max. antal publiken beror på utrymmen men en vägledande gräns kan vara 120. Föreställningen kan också spelas ute med väderreservation.

Ska Grodan Kling ha sitt äventyr i ditt evenemang? Ladda ner och printa AFFISCH som du får själv komplettera med relevanta uppgifter! (Affischen är i A4 – storlek men har tillräcklig hög resolution om ni vill printa den i A3 storlek.)

Vill du beställa Grodan Klings födelsedag – föreställningen? Fråga mera!
Suomeksi

Annons