”Det här äventyret tar Grodan Kling till museet. Konsthunden Tessu kommer till Savmuseum för att ställa upp en besökande utställning. Följande morgon vaknar han till att hans viktigaste tavla – en målning av Tessu och hans samlarevän Harald Hackspett har försvunnit! Vad konstigt – har det varit konsttjuvar i Savmuseum? Nu behövs allas detektivkunskaper om mysteriet på museet ska lösas!”

Föreställningen Klingande Grodan och mysteriet på museet är ett nytt manus för hösten 2019 och föreställningen riktar sig till barn i daghems- och lågstadieålder. Föreställningen innehåller levande musik och små lekar, där även publiken får delta med sina detektivfärdigheter för att hitta det försvunna porträttet.

Teman är betydelsen av konst och samarbete samt olikhet och mod. Pia Leinonen ansvarar för historieberättandet och Joni Tiala för musiken. Teaterupplevelsen stöds av Tikanojas konsthems vänner rf och Etelä-Pohjanmaan kulttuurirahasto.

Musik – Joni Tiala
Berättandet och dockor – Pia Leinonen
Tid 33 min
Föreställningen är till för barn i åldern 2 – 102 år!

Mysteriet på museet-juliste_A4

Ska Grodan Kling ha sitt äventyr i ditt evenemang? Ladda ner och printa AFFISCH som du får själv komplettera med relevanta uppgifter! (Affischen är i A4 – storlek men har tillräcklig hög resolution om ni vill printa den i A3 storlek.)

Amalia Ankka_&_Pia Leinonen_&_Petula Pöllö_kuva-Joni Tiala
Koko jengi_&_Pia_kuva-Joni Tiala
Koko jengi_&_Pia2_kuva-Joni Tiala
Soiva Sammakko_&_Pia Leinonen_&_Keijo Kettu_kuva-Joni Tiala
Soiva Sammakko_&_Pia Leinonen_&_Taulukoira Tessu_kuva-Joni Tiala
Soiva Sammakko_&_Pia Leinonen_&_Taulukoira Tessu2_kuva-Joni Tiala

Suomeksi

Annons