Grodan Kling och cirkusens hemlighet är höstens 2019 produktion och den elfte delen i vår serie om Grodan Kling. Pjäsen börjar med att det är en cirkus som ställer upp sitt stora tält på andra sidan Plaskdammen. Runar Räv och Grodan Kling vill gärna och se vad som pågår i detta roliga tält men snart får de veta att allt som glimmar inte är guld. Kompisarna träffar Björnen Britta som berattar sin sorlig historia. Grodan Kling och Runar Räv blir så ledsna av det som de hör att de bestämmer att de ska hjälpa Britta rymma från cirkusen! Kling skulle kunna hämta nycklarna till buren från direktörens vagn men då måste direktören luras ut – det ska Runar Räv ta hand om! Grodan Kling släpper ut Björnen Britta och de springer i väg. Men då de kommer till strandstenen var de skulle träffa Runar Räv – syns han inte till. För att Runar har ramlat och fastnat i ett rep inne i tältet och då hade cirkusdirektören tagit fast honom! Kompisarna gissar att något är på tok och då börjar den farliga och spännande operationen att rädda Runar Räv! Grodan_Kling_och_cirkusens_hemlighet

Pjäsen är riktad för barn i daghem- och lågstadieålder. Teman som pjäsen lyfter upp är sorg och djuretik. Barnen får bekanta sig med frågor kring relationen mellan människor, djur och natur genom en teatersaga. Som vanligt blir det en massa med roliga sånger och lekar där publiken får delta i detta spännande äventyr!

Premiär den 20.9.2019 i Karleby Arbetarhus, Borgmästaregatan 28

Speltid 30min

Åldersrekommendation 2-10 år

Du kan också beställa föreställningen.

Vi behöver en spelyta på ca 4×4 meter. Ljud- och ljusteknik tar vi själv med och för teknik behöver vi tillgång till vanligt strömuttag. Vi reserverar gärna 1,5 h för att bygga föreställningen och det tar under en timme att plocka bort. Max. antal publiken beror på utrymmet.

Ska Grodan Kling ha sitt äventyr i ditt evenemang? Ladda ner och printa AFFISCH som du får själv komplettera med relevanta uppgifter! (Affischen är i A4 – storlek men har tillräcklig hög resolution om ni vill printa den i A3 storlek.)

Grodan Kling och cirkusens hemlighet_A4

Amalia Ankka_&_Pia Leinonen_&_sirkustierhtööri_kuva-Joni TialaKaino Karhu_&_Pia Leinonen_&_Soiva Sammakko_kuva-Joni TialaKaino Karhu_&_Pia Leinonen_&_tirehtööri_kuva-Joni TialaKeijo Kettu_&_Pia Leinonen_&_tirehtööri_kuva-Joni TialaMesimetsän eläimet_&_Pia Leinonen_&_Joni Tiala_Kuva-Joni TialaPia Leinonen_&_Taikuri kukko1_kuva-Joni TialaPia Leinonen_&_Taikuri kukko2_kuva-Joni Tiala

Sirkuksen salaisuus_promo.jpg

 

Suomeksi

Ta kontakt och fråga mera!

Annons