Grodan Kling har ett fantastiskt veckoslut framför sig! På lördagen avgörs Plaskdammens shackmästarskap och till söndagsplanerna hör en båtutflykt med Amalia Ankan! Men vad händer när vinden tilltar vid dammen? Och hur kommer Ullan Ugglas försvunna glasögon in i bilden och vad har Runar Räv med allt det här att göra?

Ullan Uggla, Pia Leinonen och Grodan Kling Photo: Joni Tiala

Ullan Uggla, Pia Leinonen och Grodan Kling
Photo: Joni Tiala

Grodan Kling och äventyret vi dammen är vår teaters egen historia som gör Plaskdammen, Savskogen och deras speciella folk bekanta för alla barn och barnsinnade. Berättelsen handlar vänskapens olika former, ensamhet och acceptans av mångfald.  Huvudkaraktären är Den Klingande Grodan och vi kan inte heller undvika litet spänning och knepiga situationer. Fart och farliga stunder ska ett äventyr innehålla! I Den Klingande Grodans stil blir det levande musik och leksnuttar under hela föreställningen, där också publiken får aktivt delta i äventyret!

Regi – Sarah Bergkulla

Musik – Joni Tiala

Berättandet och dockor – Pia Leinonen

Premiär den 14 april 2012

Passar för barn i åldern 2 år och uppåt.                      Speltid ~30 min.

Du kan också beställa föreställningen.

Vi behöver en spelyta på ca 4×4 meter. Ljud- och ljusteknik tar vi själv med och för teknik behöver vi tillgång till vanligt strömuttag. Vi reserverar gärna 1,5 h för att bygga föreställningen och det tar under en timme att plocka bort. Max. antal publiken beror på utrymmen men en vägledande gräns kan vara 120. Föreställningen kan också spelas ute med väderreservation.

Ska Grodan Kling ha sitt äventyr i ditt evenemang? Ladda ner och printa AFFISCH som du får själv komplettera med relevanta uppgifter! (Affischen är i A4 – storlek men har tillräcklig hög resolution om ni vill printa den i A3 storlek.)

Du kan också printa vår programblad – när man färglägger djuren så bekantar man sig med dem samtidigt eller så kan man lätt återkomma till pjäsens händelser efteråt!

Fråga mera!

Bilder: Joni Tiala

Suomeksi

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annons