Utöver vanlig teater bjuder vi också på distansföreställningar som man kan se på i sin egen grupp på datorskärm, tv eller på vita duken i en gympasal! Distansföreställningen är filmad med tre kameror i en studio och den är professionellt klippt ihop som en flytande videohelhet. Den virtuella föreställningen simulerar live-föreställningen och publiken får leka med och delta som om det skulle hända på riktigt. Distansföreställning är ett fungerande koncept och ett bra sätt att bjuda barnen teaterupplevelser när en live föreställning är inte aktuell eller går inte att ordnas. Distanföreställningen levereras via Vimeo och är tillgänglig där för en överenskommen tid.

Jätte bra att kunna erbjuda barnen teater i dessa corona tider. Allt var bra upplagt och barnen tyckte om teatern, kändes äkta och det var bra med interaktion

Barnen satt som fängslade och följde med. De ropade och svarade på era frågor, riktigt som på en live föreställning. De lekte och sjöng ivrigt med! Mycket lyckat!!”

GRUPPVISNING

För daghem, skolor, familjerdagvård och klubbar räknas priset enligt antalet åskådare och det blir billigare än vanlig teaterföreställning. För gruppvisingar har vi 20€ som minimiavgift. De första 1-100 åskådare kostar 2€ per barn. Från 100 barn uppåt sjunker priset per åskådare stegvis. Fyll i blanketten nedan för att beställa distansföreställningen och vi skickar dig offerten på vad en visning för er grupp, daghem, skola eller hela kommunens småbranfostran skulle kosta. För faktureringen behöver vi faktureringsuppgifter. Vi kan skicka fakturan per e-post som en pdf-bilaga eller vi kan också fakturera elektroniskt.

FAMILJEVISNING

Familjevisning kostar 15€. Välj ”familjevisning” nedan och vi skickar dig betalningsuppgifter. Efter att betalningen har kommit fram skickar vi dig länken till videon och lösenordet som öppnar er familjevisning!

BESTÄLLNINGSBLANKETT

Annons