Trädgårdsgrejer och annat karantänkul

Standard
Hej alla grodvänner!
Hur mår ni och går det bra för er där hemma? Vår kalender blev helt tömd av föreställningar och i princip hela våren blev avbokad. Så det blev en liten shock i första början men när vi nu har återhämtat oss litet så har vi börjat fundera på hur vi kunde bidra i denna nya situation. Åtminstone så har vi mera tid på oss att göra filmsnuttar till Grodans Youtubekanal. Vi filmade in redan en trädgårdsvideo som ni gärna kan dela i era sociala medier. De som bor i Karlebytrakten får gärna donera deras plantor till Yhteisöpuutarhurit som kan sedan ta hand om dem ifall ni inte själv har en gård eller balkong som man kan använda. Första tanken var att vi skulle har haft en trädgårsfest i maj var vi skulle ha bjudit på saft och kex men ifall det inte blir av så kan vi säkert ge er koordinater vart ni kan lämna plantor och vi kan filma sedan när grodan hittar dem. Men det får vi fundera noggrannare på sedan, först gäller det att så frön!

 

Länken till Youtube videon: https://youtu.be/efLfVWre5pY

Hurdant innehåll skulle ni vilja få från oss?
Det var redan någon som föreslog att vi kunde hålla musiklekskola för barn via Zoom – det kan säkert ordnas bara att vi lär oss hur man använder zoom. Vilken tid skulle passa er bäst för en 30min musiklekskola videokonferens?
En annan ide som vi fick var att skapa någon slags skogsäventyr var barnen skulle göra några uppgifter i naturen. Vi måste bara komma på hur man tekniskt kan förverkliga det.
Den tredje iden är att Grodan kunde hålla sagostunder i Youtube. Han skulle kunna läsa sagor eller komma på egna. För egna sagor skulle vi gärna ta emot brev och ritningar från er. Vill ni delta så skicka mail oss så ger vi addressen vart ni kan skicka era brev och bilder till!
Skicka gärna också mail till oss så att vi får e-postaddressen till er och kan sedan meddela när Kling ska läsa ert brev på Youtube-sagostund!
Kommer ni på flera ideer så får ni gärna föreslå!
Sköt om er!
mvh
Pia, Joni och Savskogens djur!
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s