Julvisor från Savskogen ekar i Vasa 16.-19.11. och i Karleby 21.-26.11. – välkommen!

Standard

Hej Grodvänner!

Grodan Kling har readan julstämning på topp med premiär av den nya pjäsen ”Julvisor från Savskogen”. Nytt är också det att vi har bytt spellokal i Vasa – vi spelar i Kulturhuset FANNY.3 Det blir lite mindre föreställningar men goda nyheter är att nu rymms det åtminstone fem ggr så mycket folk som i det gamla utrymmet på kasernen var vi forstfarande har förråd och postlåda.

Föreställningen tar en halvtimme och passar för barn i åldern 2-102 år, biljetterna kostar 5 euro. Manuset är egenskrivet, för musiken står Joni Tiala och det är skådespelaren – docktillverkaren Pia Leinonen som står på scen.

”Savskogsbor, Grodan Kling och hans vänner, tycker verkligen om jultiden. Julvisorna ekar när djuren julstökar och planerar på en gemensam julfest. Men vad julpyntar Ullan Uggla om Runar Räv glömmer att hämta julgranen? Bränner Amalia Ankas julgröt i botten av kastrullen? Och varifrån har pepparkakshuset dykt upp? Har snögubben vaknat under natten och bakat det?”

Julvisor från Savskogen dockmusikal är den åttonde delen i vår Grodan Kling serie. Nu kastar vi gamla bekanta julvisor och Savskogens egna julvisor i samma gryta, tillägger en skvätt julens magi och så har vi här ett nytt juläventyr! Musikalen riktar sig till barn i daghem- och lågstadieåldern. Som temat har den vänskap, gemenskapkänsla och julens magi. I dockmusikalen får också publiken sjunga och leka med!

Pjäsen har premiär på onsdag den 16.11. och visas i Vasa vid Kulturhuset Fanny ända till 19.11.  Det ges föreställningarna också i Karleby stadsbibliotek (21–26.11.2016.).

FÖRESTÄLLNINGAR PÅ SVENSKA I VASA

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

To 17.11. kl 9:30 & 18,                Lö 19.11. kl 15

Öppna föreställningar i Vasa hålls i Kulturhuset Fanny (Kyrkoesplanaden 34).

 

FÖRESTÄLLNINGAR PÅ SVENSKA I KARLEBY

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Må 21.11. kl 18,                                                          Ti 22.11. kl 9:30,                          Lö 26.11. kl 13

 

Öppna föreställningar i Karleby hålls i Stadsbibliotekets Hongell-sal, i adressen Storgatan 3, 67100 Karleby.

 

Suomenkieliset esitysajat löytyvät täältä

Om Soiva Sammakko - Den Klingande Grodan

Soiva Sammakko - teatteria ja musiikkia lapsille. Tulemme mielellämme päiväkotiisi, kouluusi, kirjastoosi tai lastenjuhlaasi esiintymään! Järjestämme myös draamatyöpajoja. Meillä on myös oma orkesteri - Laululeipurit! Soiva Sammakko asuu Vaasassa mutta loikkii kyllä muuallekin esiintymään jos vain kutsu käy. Den Klingande Grodan - teater och musik för barn. Vi uppträder i skolor, dagisar och bibliotek. Vi kommer gärna också på barnevenemang och barnkalas! Vi ordnar också dramaworkshop. Vill ni ha musik så ska vår orkester: TonFiskarna ta hand om det! Den Klingande Grodan bor i Vasa men studsar också i andra ställen! The Croaking Frog is a theatre for children driven by Pia Leinonen & Joni Tiala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s